EXPRESSMASTER

Prekės kodas: KSED_0374_LTU

10kg

Pirkti el. parduotuvėje

Turite klausimų?

Aprašymas

„Masterline®“ – profesionalus pasirinkimas.

„Masterline®“ žolių sėklų mišinius sudaro itin aukštos kokybės žolių veislės, kurios rūpestingai atrenkamos, kad veja būtų žema ir itin tanki. Dėl tinkamai parinktos sudėties „Masterline®“ mišiniai puikiai prisitaiko prie įvairių klimato sąlygų ir visą vegetacijos laikotarpį veja išlieka sodriai žalios spalvos.

Visuose „Masterline®“ mišiniuose dažniausiai yra bent po dvi kiekvienos rūšies veislių.
Visi „Masterline®“ mišiniai tiekiami 10 kg maišuose.

„EXPRESSMASTER“ geriausias mišinys „Masterline®“ vejų atnaujinimui. Intensyviai naudojant žolynus, jie „dėvisi” todėl juos nuolat reikia sutankinti. Šis mišinys sukurtas specialiai tam tikslui.

  • Puikiai įsitvirtina žemoje temperatūroje.
  • Greitai įsitvirtina ir sužaliuoja
  • Geras atsparumas stresui ištisus metus

Sukurta vejoms atnaujinti

Dauguma sporto renginių vyksta iki vėlyvo rudens ir prasideda labai anksti pavasarį. Tai ne visada gerai tinka su žolių auginimo sezonais. Expressmaster yra tinkamas pasirinkimas persėjant žemoje temperatūroje. Greitai įsitvirtindamas žemoje temperatūroje, Expressmaster užtikrina aukštą atsparumą dilimui ir įtempiams ištisus metus.

SUDĖTIS:

25 % mišinio sudaro unikalios 4turf© daugiametės svidrės. Šis DLF gaminys puikiai tinka esant stresinėms sąlygoms vasarą ir su geriausiu žiemos ligų tolerancija (sniego pelėsis ir kt.) ir įsitvirtina žemoje temperatūroje. Likusius 75 % sudaro trys aukščiausios kategorijos diploidinės daugiametės svidrės.

Sėjos norma vejos atnaujinimui: nuo 1 iki 3 kg/100 m2 (priklausomai, nuo vejos išretėjimo).

*mišinio sudėtis gali keistis

Turite klausimų mūsų specialistui?